Cea mai bună soluție - Recuperator PRANA

Recuperatorul PRANA este un sistem de ventilație cu flux direct de alimentare și evacuare (fluxul și evacuarea se produc simultan fără amestecarea fluxurilor de aer), realizate într-o carcasă din plastic ABC de calitate alimentară, folosind un schimbător de căldură de cupru extrem de eficient - un recuperator de aer. Folosind acest sistem, aerul contaminat cu microelemente de praf și fum este îndepărtat din cameră. În același timp, aerul curat și proaspăt de pe stradă este furnizat camerei. Aerul de evacuare și furnizarea trece prin diferite canale și nu se amestecă. În procesul de ventilație are loc transferul de căldură intercanal, care asigură eficiența energetică a sistemului în orice moment al anului. Iar confortul în cameră va fi asigurat prin ajustarea cantității de aer îndepărtat și de intrare.

Nu uitați că atunci când alegeți o ventilație obișnuită, camera se răcește în timpul sezonului de iarnă. Dar acest lucru poate fi evitat dacă alegeți un sistem cu recuperare. Când aerul cald de evacuare trece prin acest sistem, acesta își transferă căldura prin pereții schimbătorului de căldură în aerul rece de pe stradă. Datorită sistemului de ventilație - recuperatorul Prana - coeficientul de recuperare a căldurii atinge 91%. Una dintre cele mai importante condiții pentru obținerea de aer proaspăt de înaltă calitate de la PRANA este absența filtrelor. Acest lucru vă permite să obțineți aer cu un coeficient al calității energiei a aerului de la 95 la 97%.

Cea mai bună soluție este recuperatorul PRANA!

Recuperator de caldura in MoldovaLa dezvoltarea sistemului de ventilație a recuperatorului PRANA, obiectivul principal a fost maximizarea conservării proprietăților energetice ale aerului. În plus, a fost necesară utilizarea aerului cald cât mai eficient posibil, motiv pentru care a fost instalat aici un schimbător de căldură extrem de eficient - un recuperator de căldură. Refuzul de a instala un filtru în acest sistem de ventilație a făcut posibilă maximizarea calității aerului, deoarece filtrul dă deionizarea aerului și devine o sursă de contaminare biologică. Având în vedere că aerul este o materie subțire care nu poate fi îmbunătățită, dar este încă necesară „dezinfectarea”, dezvoltatorii recuperatorului PRANA au folosit materiale, soluții tehnice și tehnologii care păstrează proprietățile naturale ale materialelor. Drept urmare, a fost posibil să se creeze un sistem care să vă permită să obțineți aer curat cu dezinfectare activă, iar acest lucru menținând toate componentele sale energetice, inclusiv compoziție ionică și energii subtile.

Cel mai important este aerul pentru energie, cum ar fi pe stradă, care, la rândul său, vă permite să creați confort în spații, cu volume semnificativ mai mici de schimb de aer. Conservarea eficientă a energiei. Se știe că ventilația „acceptabilă” „mănâncă” până la 30% din bugetul pentru încălzire, iar vara - până la 70% din costurile de aer condiționat. Prin utilizarea unui sistem de recuperare eficient - un recuperator de căldură - costurile de climatizare sunt reduse semnificativ (cu mult!). Clima interioară sănătoasă - pereți fără ciuperci, ferestre uscate.

Recuperator de caldura in Moldova Recuperator de caldura in Moldova

Adesea auzim: avem nevoie de el ca de aer ... și nu înțelegem asta nicăieri fără aer Prin urmare, soluția problemelor de ventilație, ca viață și moarte, a fost întotdeauna, este și va fi relevantă. Este clar că, dacă vrem să trăim sănătos și să fim fericiți, este necesar să ne „maturizăm”, de fapt, în fiziologia menținerii imunității. Rețineți că, în principiu, corpul nostru nu necesită atât de mult: aer natural, de calitate energetică, apă curată și alimente sănătoase. Sistemul de ventilație al recuperatorului Prana este o opțiune pentru soluționarea problemelor de ventilație ținând cont de fiziologia respirației și, în primul rând, din cauza conservării componentelor energetice ale aerului. Ia în considerare pe scurt ce ne oferă recuperatorul de căldură al sistemului PRANA?

Metoda modernă de conservare a energiei - recuperarea căldurii

Astăzi, recuperarea devine din ce în ce mai populară (în engleză, recuperare înseamnă primire inversă). Folosind acest proces, folosind un recuperator de căldură, puteți economisi cu ușurință până la 91% din căldura pierdută cu ventilația. În plus, în perioada de vară este posibil să economisiți în mod semnificativ „răcoarea care dă viață” aerului de aer condiționat, care este deja benefic de două ori: păstrând „răcoarea”, putem livra aer de aer de câteva ori mai puțin puternic (economisind echipament), mai târziu - economisind energie în timpul funcționării sale (recuperator PRANA consumă în medie până la 30 W * oră)..

În perioada tehnologiei ferestrelor „din plastic”, mulți rezidenți, prin experiența personală amară, au fost familiarizați îndeaproape cu problemele alergiilor, astmului și altor boli asociate sistemului respirator. Mai mult, situația este agravată de faptul că nu numai oamenii sunt bolnavi, ci și camerele în sine, în care mucegaiul și ciupercile apar pe pereți. Este clar că a trăi în astfel de spații devine foarte nociv, adesea mortal, pentru sănătatea noastră. Asociat problemelor bolii cu ventilația, apare în mod natural întrebarea: care ar trebui să fie ventilația „corectă” și care sisteme de ventilație, care recuperatorii pot rezolva problemele în esență, oferindu-ne aer de calitate?

Răspunsul la această întrebare este fără echivoc: cea mai bună soluție la problemele de mai sus este astăzi un sistem de ventilație descentralizată cu flux direct, cu recuperare - un recuperator de aer.

Componentele care fac recuperatoarele PRANA cele mai bune:

 • păstrarea calităților naturale ale aerului și umplerea camerei cu aer prana;
 • schimbător de căldură din cupru - recuperator de căldură. Cuprul este un antiseptic natural care previne acumularea de bacterii în interiorul modulului de lucru. În plus, este un material cu un coeficient ridicat de conductivitate termică, care nu ruginește și nu se deteriorează;
 • absența absolută a filtrelor, care se reduce la întreținerea zero și costul consumabilelor;
 • dimensiuni compacte, datorită cărora se observă doar grilul de ventilație, deoarece întregul modul de lucru și recuperatorul sunt ascunse în grosimea peretelui;
 • ușurință de instalare. Specialiștii vor instala un recuperator de aer în 2 ore fără reparații;
 • economii semnificative de energie;
 • ușurință de întreținere;
 • sistem simplu de control cu telecomandă sau comutator de reostat;
 • absența zgomotului care poate fi obținut prin transferul recuperatorului în modul de noapte;;
 • asigurarea calității;
 • prețuri accesibile și corecte pentru recuperatorii cu un raport calitate-preț competitiv
 • flux și evacuare simultană;
 • în modelele din seria de uz casnic, cantitatea de intrări prevalează peste capotă pentru a preveni tirajul din spate;
 • recuperatorul PRANA din cameră face față perfect SINGUR, în timp ce compensează funcționarea conductelor de evacuare din bucătărie și din baie. În timp ce aerisirile, pentru a evita otrăvirea cu produse de ardere, este necesar să fie de două pentru o cameră.

Pe site-ul prana.org.ua aveți ocazia să vedeți întreaga gamă de recuperatori PRANA din trei serii:

Un recuperator este necesar tuturor celor care îi pasă de sănătatea lor și știe, de asemenea, cum sau vrea să cheltuiască bani corect!

 

16.01.2017

Feriți-vă de falsuri!

Există destule oferte pe piața de ventilație cu economie de căldură. Recuperatorul de căldură (aer) este un termen care acum este ușor operat nu numai de specialiști, ci și de clienți. Anunțuri precum „Vânzarea și instalarea unui recuperator” merg online pe panouri de mesaje mari și mici, pe rafturile magazinelor online.Recuperatoarele PRANA sunt reprezentate de firme din țările Europene și orașe ...

Află mai multe

16.01.2017

Feriți-vă de falsuri!

Există destule oferte pe piața de ventilație cu economie de căldură. Recuperatorul de căldură (aer) este un termen care acum este ușor operat nu numai de specialiști, ci și de clienți. Anunțuri precum „Vânzarea și instalarea unui recuperator” merg online pe panouri de mesaje mari și mici, pe rafturile magazinelor online.

Recuperatoarele PRANA sunt reprezentate de firme din țările Europene și orașe din Ucraina, Rusia, Georgia, Kazahstan și Belarus.

Deseori, antreprenorii fără scrupule falsifică produsele noastre și le transmit ca recuperatori PRANA. În mod repetat, am reușit să identificăm plagiatul de calitate scăzută al produsului nostru. La început, astfel de oameni de afaceri nefericiți și-au prezentat necondiționat falsul ca Prana. Dar, după ce au primit o serie de recenzii neplăcute ale clienților și mustrări ale companiei noastre, au trecut la contrafacere. Numeroase redenumiri nu au modificat conținutul propunerii lor. Ilustrațiile furate și ideile inovatoare nu au influențat la schimbarea conținutului intern.

 

Cu ce riscați cînd cumpărați un recuperator contrafăcut?

De obicei, falsul va fi mai ieftin. Întrucât escrocii se bazează pe ceea că sunteți în căutarea celor mai avantajoase propuneri și prețuri mai ieftine,, în consecință, achitați de două ori mai mult. După cîteva zile lucrate falsul se va da de gol și veți simți diferența.

Recuperatorul Prana este rezultatul a numeroase cercetări științifice și experiență a echipei de proiectare. Toate formele, dimensiunile, echipamentele și materialele nu sunt aleatorii, ci gândite cu atenție de specialiști. Înainte de fiecare lansare în serie, recuperatoarele Prana sunt testate într-un laborator special pentru climă. Falsificatorii folosesc materiale de calitate scăzută pentru a reduce costul produsului, iar acest lucru afectează în mod direct calitatea recuperării aerului și funcționarea întregii instalații.

În primul rând, forma și materialul schimbătorului de căldură. La recuperatoarele Prana, acestea sunt din plăci de cupru cu o formă specială, datorită grosimii lor, recuperarea se realizează până la 91%. În plus, pentru recuperatoarele Prana se folosește exclusiv cupru cu pereți subțiri de înaltă calitate germană.

În exemplarele ieftine, au fost utilizate materiale complet diferite, iar forma plăcilor recuperatoarelor este departe de original. Prin urmare, transferul de căldură este mult mai rău. În plus, cuprul este un material care, datorită proprietăților sale naturale, este un conductor de căldură de neegalat și un antiseptic minunat (cel mai aproape de argint).

În exemplare false, de regulă, schimbătorul de căldură este fabricat din metal ieftin.

Falsificatorii folosesc materiale de calitate scăzută pentru a reduce costul produsului, iar acest lucru afectează în mod direct calitatea recuperării și funcționarea întregii instalații.

În al doilea rând, caracteristicile zgomotului și volumele schimbului de aer depind de forma schimbătorului de căldură, iar fluxurile suficiente în canale elimină umiditatea într-o stare dispersată. În sistemele false, viteza aerului este incorectă, astfel încât recuperatorii „plâng” și fluieră constant. Umiditatea este păstrată pe schimbătorul de căldură și revine în cameră în starea de apă. Așa se pierde ideea inițială a unui sistem de ventilație descentralizat: umiditatea din încăpere rămâne, căldura se elimină, ciuperca și umezeala sunt și mai răspândite.

În al treilea rând, compania „Prana” produce schimbătoare de căldură pentru comenzi individuale, ținând cont de zona climatică de funcționare, de scopul camerei și de designul acesteia.

Prin urmare, în recuperatoarele Prana pentru temperaturi extrem de scăzute (-250С și mai puțin) există o funcție de „miniîncălzire”, care permite unității să funcționeze lin chiar și în geruri severe. Dar falsurile îngheață deja la primele temperaturi scăzute.

Astfel, este important să înțelegeți: atunci când cumpărați falsuri economisiți sau lăsați doar banii să meargă în scurgere?Cum se disting TM fals "PRANA"

1. Verificați un certificat de distribuitor de la producător sau un reprezentant oficial al acestuia.

2. Prezența unui număr de serie pe produs, care este duplicat pe detalii și este înregistrat în baza de date a producătorului. Numărul de serie poate fi verificat apelând la sediul central al companiei Prana +38 (032) -232-53-39.

3. Producția de schimbătoare de căldură numai cu cupru german de înaltă calitate.

4. Prezența Pașaportului ethnic și al ambalajului special.

5. 5. Aspect. Ar trebui să se înțeleageți că producătorii fără scrupule în principal falsifică modele de recuperatoare Prana, care au fost de mult timp scoase din producție , deoarece pur și simplu nu au cunoștințe și echipamente pentru a falsifica noile modele.

Acesta este motivul pentru care merită să comparați unitățile de manipulare a aerului cu fotografii ale modelelor care se află pe site-ul oficial al producătorului din gamă. În plus, compania PRANA elaborează o politică de prețuri, astfel încât gama de recuperatoare Prana să fie disponibilă pentru o gamă largă de clienți. Ne străduim să ne schimbăm ideile și conceptele pentru confortul tuturor persoanelor. Puteți afla întotdeauna prețul curent prin intermediul contactelor de pe site-ul nostru prana.org.ua

Recuperatorul PRANA oferă aer sănătos cu eficiență optimă. Toate evoluțiile pe care le conține recuperatorul PRANA sunt protejate de brevete, acordate cu certificate europene de calitate Є, numeroase diplome de expoziții internaționale, aprobate în cercurile profesionale. Oferim producție de calitate a fabricii, control tehnic de ieșire a capabilităților declarate ale recuperatoarelor PRANA.

Закрити

30.05.2019

Ventilația cabinetului stomatologic

Sistem de ventilație de înaltă calitate ー o condiție necesară pentru deschiderea unui cabinet stomatologic. Adesea, stomatologia nu este localizată în centre medicale mari, ci la primele etaje ale clădirilor rezidențiale cu mai multe etaje. În acest caz, organizarea ventilației cabinetului necesită respectarea cerințelor special. Munca stomatologului este asociată cu încărcătura din aerul i...

Află mai multe

30.05.2019

Ventilația cabinetului stomatologic

Sistem de ventilație de înaltă calitate ー o condiție necesară pentru deschiderea unui cabinet stomatologic. Adesea, stomatologia nu este localizată în centre medicale mari, ci la primele etaje ale clădirilor rezidențiale cu mai multe etaje. În acest caz, organizarea ventilației cabinetului necesită respectarea cerințelor special.

Munca stomatologului este asociată cu încărcătura din aerul interior: un nivel ridicat de umiditate relativă, contact cu substanțe chimice și soluții, material biologic.

Cerințe de ventilație pentru cabinetul stomatologic:

 • prezența obligatorie a ventilației;

 • îndepărtarea mecanică a aerului de evacuare;

 • dezinfectarea și purificarea aerului de alimentare;

 • un canal de aer de evacuare separat (pentru stomatologie în clădiri rezidențiale);

 • menținerea unei temperaturi confortabile a aerului și a indicatorilor microclimatului;

 • absența unei sarcini de ventilație excesive pe rețeaua electrică.

Cel mai optim mod de a organiza ventilația cabinetului stomatologic este sistemul de ventilație de alimentare și evacuare. Pentru camerele mici, se recomandă utilizarea instalațiilor de ventilație descentralizată ー fără rețea de conducte, cum ar fi recuperatoarele PRANA. Spre deosebire de ventilatoarele de eșapament, recuperatorul ー este un sistem compact de ventilație descentralizat care asigură un flux simultan de aer proaspăt și de evacuare. Recuperatoarele Prana au câștigat popularitate ridicată în rândul instituțiilor medicale private și publice datorită designului unic al unui schimbător de căldură din cupru, datorită căruia se obține o rată ridicată de recuperare (eficiență de până la 92%). Cuprul, datorită proprietăților sale antimicrobiene naturale, asigură dezinfectarea suplimentară a aerului proaspăt de alimentare (face imposibilă dezvoltarea bacteriilor și virusurilor patogene în mijlocul unității de ventilație).

Proiecte cu recuperatoare PRANA realizate în stomatologii

Recuperator de caldura in Moldova

Încredințați ventilația profesioniștilor! Echipa noastră de experți vă va ajuta să faceți toate calculele necesare ale sistemului de ventilație pentru camera dvs., să dezvoltați un proiect individual de ventilație și să selectați echipamentul necesar.

Закрити

07.05.2019

Modele noi PRANA

Grăbiți-vă !! Doar din 11 pînă pe 13 Mai REDUCERE 11% Dragi prieteni! PRANA vă urează un Paște fericit! Vă dorim sănătate, bunăstare familială, pace și armonie în inimile voastre. Cu această ocazie minunată, ne grăbim să vă informăm cu privire la disponibilitatea de noi modele de vânzare PRANA PREMIUM și PRANA PREMIUM PLUS vor asigura nu numai o ventilație de înaltă calitate, dar și un ...

Află mai multe

07.05.2019

Modele noi PRANA

Grăbiți-vă !! Doar din 11 pînă pe 13 Mai REDUCERE 11%

Dragi prieteni!

PRANA vă urează un Paște fericit! Vă dorim sănătate, bunăstare familială, pace și armonie în inimile voastre.

Cu această ocazie minunată, ne grăbim să vă informăm cu privire la disponibilitatea de noi modele de vânzare PRANA PREMIUM și PRANA PREMIUM PLUS vor asigura nu numai o ventilație de înaltă calitate, dar și un mod de funcționare complet automatizat. Designul recuperatorului a inclus:
- senzor de presiune atmosferică
- senzor de umiditate
- 4 senzori de temperatură
- senzor de dioxid de carbon
- senzor de calitate a aerului
- panoul de informații în culori
- și multe altele

Uitați de umezeală și mucegai, respirați aer curat și proaspăt cu PRANA

Закрити

23.04.2019

Proiectarea sistemului de ventilație

Ventilația, ca toate comunicările unei case / apartamente / birouri / atelier de producție, este un set de soluții optime de proiectare pentru crearea climatului interior necesar. Unii ingineri recomandă planificarea în avans a sistemului de ventilație, la momentul creării planului general de comunicații. În acest caz, proiectanții vor putea calcula în avans nivelul necesar de schimb de aer pent...

Află mai multe

23.04.2019

Proiectarea sistemului de ventilație

Ventilația, ca toate comunicările unei case / apartamente / birouri / atelier de producție, este un set de soluții optime de proiectare pentru crearea climatului interior necesar. Unii ingineri recomandă planificarea în avans a sistemului de ventilație, la momentul creării planului general de comunicații. În acest caz, proiectanții vor putea calcula în avans nivelul necesar de schimb de aer pentru toate camerele și să aleagă tipul corespunzător de echipamente, iar proiectantul va putea integra armonios sistemul de ventilație în interior. Cu toate acestea, instalarea recuperatorului PRANA poate fi efectuată în orice etapă de construcție chiar și după finalizarea acesteia.

Recuperator de caldura in Moldova

Proiectarea unui sistem de ventilație necesită întotdeauna o abordare individual. Proiectarea ventilației se bazează pe o analiză detaliată a spațiilor. Obligatoriu este luarea în considerare a tuturor factorilor:

- tipul și caracteristicile arhitecturale ale structurii (înălțimea plafonului, amplasarea pereților exteriori, numărul acestora, grosimea peretelui, materialul);

- dispunerea și explicarea spațiilor (util ar fi să adăugați fotografii în planul de construcție);

- numărul de persoane pe cameră și timpul lor petrecut în cameră;

- plan de amplasarea a mobilierului și a echipamentelor;

- probleme existente în cameră (umiditate excesivă, mucegai și altele);

- integrarea cu alte echipamente climatice (aparate de aer condiționat, dezumidificatoare, umidificatoare și altele);

- caracteristicile climatice ale regiunii - posibile zone de montare.

Proiectarea unui sistem de ventilație începe prin definirea obiectivelor sistemului de ventilație pentru fiecare cameră, calculând volumul necesar de alimentare și aer de evacuare. Acest calcul ajută la alegerea celui mai bun model de recuperator pentru schimb eficient de aer sau la proiectarea unui recuperator cu parametrii specifici. Următorul pas este identificarea posibilelor zone de montare. Responsabilitatea acestui moment este adesea subestimată de clienți, în zadar: eficiența recuperatorului depinde nu numai de funcționarea echipamentului, dar și de locația instalării sale. Proiectantul ține cont de toate, chiar nesemnificative la prima vedere: plasarea bucătăriei, prezența și amplasarea unui șemineu, tipul sistemului de încălzire, amplasarea mobilierului.

Закрити