Despre noi

Recuperatoare PRANA – Sistem inovator de ventilație eficientă din punct de vedere energetic, cu recuperare de căldură

Producătorul Prana în Moldova. Recuperator aer proaspat pentru toți!

Compania Prana este inventatorul şi producătorul de recuperatoare, ca și unei serii de tehnologii moderne în domeniul recuperării şi conservării energiei. De peste 20 ani compania produce sub brandul „Prana” soluţii integrate de ventilare cu eficiență energetică ridicată, care aduc confort şi economie de bani pentru utilizatorii acestor produse.

Astăzi compania produce cea de-a cincea generaţie de sisteme de ventilare cu recuperare „Prana” care sunt echipate cu un recuperator de căldură din cupru cu eficiență ridicată. La dispoziția inginerilor, se află un laborator climatic, care le permite să dezvolte, să testeze și să aducă pe piață noi modele.

Inginerii companiei îmbunătățesc continuu gama de produse Prana. Datorită laboratorului climatic, inginerii testează sistemele de ventilare în condiții climaterice diferite. De aceea, astăzi vă putem oferi produsul sistemului de ventilare în Moldova pentru încăperi cu destinaţii şi condiţii climatice diferite: birouri, şcoli, spitale, magazine, unități industriale, săli de sport, piscine, case, vile şi apartamente.

Principiile noastre

În beneficiul mediului și al clienților noștri, ne conducem de câteva valori importante în munca noastră

Ecologia

Fără aditivi, fără materiale periculoase sau compuşi, fără influenţări energetice negative ale aerului, conservarea maximă a forţelor vindecătoare ale naturii

Eficiența Energetică

Reducerea justificată economic a pierderilor de energie ale încăperii şi conservarea maximă a energiei sale refolosirea resurselor energetice existente

Economie

Utilizarea materialelor eficiente, implimentarea celor mai noi tehnologii și a celor mai bune soluții de design oferă rezultatele excelente ale dispozitivului nostru.

Evenimentele PRANA

Fiecare prezentare a sistemelor de ventilare PRANA la forumuri și expoziții internaționale devine un eveniment al sezonului. În 2008, PRANA a participat la primul forum internațional Bauhaus.SOLAR ERFURT (Germania). Soluția constructivă propusă pentru sistemul de ventilare nu are încă analogi în lume.

Ultimele noastre recenzii

Casa era puțin umedă și aerul era întotdeauna stătut. Așa cum construcția este veche, se aduna mult praf - trebuia șters în fiecare zi. Dar, după ce am instalat un recuperatorul PRANA, toate aceste probleme sunt de domeniul trecutului. Mulțumesc mult echipei Termoexpert!
Ana Rotaru
Casă particulară în Chișinău
Locuim pe bulevardul Ștefan cel Mare. La deschiderea ferestrelor, este foarte zgomotos, iar aerul nu este cel mai curat. Aparatul de aer condiționat nu este eficient, iar recuperatorul PRANA a rezolvat toate problemele noastre. Datorită calității aerului, acum este o plăcere să stai acasă.
Anton Damaschin
Apartament în Chișinău
Am instalat recuperatoare PRANA în depozitul nostru, unde ne luptăm cu umezeala de ani de zile. Suntem foarte mulțumiți de rezultate - aerul este uscat și plăcut. Consumă foarte puțină energie electrică, funcționează în liniște și este controlat convenabil. Recomandăm!
Alexandru Sârbu
Depozit în Ialoveni

Certificarea Produselor Prana

Garantăm LIPSA UMEDITĂȚII ȘI MUCEGAIULUI în casa TA!

Obține consultație gratUIT!