Alergii, disconfort, dureri de cap, oboseală?

Să încercăm să ne dăm seama. Deci disconfort: starea corpului când „lipsește ceva” și ceva este „greșit”. Alergia, durerile de cap, oboseala este aceeași, în general, disconfort, dar mai accentuată. Alergia este, în general, reacția organismului la ceva. În versiunea noastră, aceasta este o reacție la sporii ciupercilor (în cazul în care structurile închise sunt afectate), aerul mirosit și mirosurile (motivul este o ventilație insuficientă).

În ceea ce privește oboseala și durerile de cap constante (fără niciun motiv aparent), cauza lor este cel mai probabil schimb de aer insuficient sau „nu aer curat”. Și încă o observație – o plimbare prin pădure ușurează oboseala și durerile de cap. Motivul este respirarea unui aer energetic de calitate.

Ce știm astăzi despre aerul de calitate energetică?

Exemple pozitive cu candelabrul lui A. Chizhevsky nu au un succes în întregime, deoarece autorul însuși a folosit instalații suficient de puternice pentru producerea de ioni (până la 150.000 volți !!!) și a considerat procesul de „ionizare” ca un „proces de vitaminizare” terapeutic. 

Este bine știut că, pe stradă, ionizarea aerului este adesea un ordin de mărime mai mare decât într-o cameră. Prin urmare, sarcina noastră principală este de a furniza această natură cu aer ionizat în cameră fără pierderi. Aceasta se poate face numai cu condiția ca sistemul de ventilație să aibă cea mai scurtă conductă de aer posibilă, ceea ce înseamnă că va fi cu flux direct, mai precis, sistemul PRANA. 

Dacă am început să vorbim despre „prana”, adică despre ceea ce a fost cunoscut acum 5-6 mii de ani și a fost uitat cu succes astăzi, atunci amintim: prana este energia vieții. Vrem să trăim fericiți vreodată după aceea – trebuie să protejăm prana. Și totuși, dacă vrem să fim atenți și sănătoși, ne amintim și despre „corpul de aer” – vayu. Desigur, aceste întrebări sunt destinate specialiștilor, pentru noi consumatorii, principalul lucru este că dorim un aer „proaspăt”. Și întrucât nu este posibil, prin definiție, îmbunătățirea calității aerului, avem doar un lucru de ales pentru noi înșine un astfel de sistem de ventilație care:

– păstrează maxim compoziția ionică naturală a aerului

– nu va deranja corpul aerului vayu, iar în aer va economisi energia vitală a pranei

Întrebări frecvente:

vayu – aer organic

Vayu (aerul) este o forță vitală (nu trebuie uitat: în tradiția Yoga și Ayurveda, fiecare dintre elemente se referă nu numai la aspectele corpului dens sau fizic (sthula-sarira) corespunzătoare acestuia, dar și la manifestările sale funcționale în corpul subțire sau energetic (sukshma-sarira) este suflarea vieții, baza forței umane, de care depinde inițial vitalitatea și activitatea fiziologică a tuturor sistemelor și organelor (atât sthula-sarira, cât și sukshma-sarira).

Principala forță de viață este localizată în inimă și se numește Prana Vayu. Funcțiile Prana Vayu sunt controlul general al respirației, aportului alimentar, funcției inimii și circulației sângelui în vasele de sânge mari și medii.

Încălcarea funcțiilor lui Vyana-vayu este exprimată în sindroame de natură generală, care se manifestă non-local și în tot corpul.

Garantăm LIPSA UMEDITĂȚII ȘI MUCEGAIULUI în casa TA!

Obține consultație gratUIT!