Caracteristici tehnice

Sistemul descentralizat de ventilare cu recuperare de caldură PRANA.

Principalele caracteristici tehnice

Sistemul de ventilare se conectează la reţeaua electrică 220W AC şi frecvenţa de 50 Hz. Efecienta energetică de recuperare a căldurii este de 95%.

Capacitățile de ventilare sunt trecute în tabelul de mai jos.

Functia PREÎNCĂLZIRE – pentru gama rezidențială și comercială permite extinderea intervalului de temperatură în care funcționeaza sistemele PRANA pană la – 30°C. Consumul suplimentar de energie pentru această funcție este de la 30 pană la 55 W*oră .

  • Nivel de zgomot la 3 m în condiţii de funcţionare la capacitate maximă, nu depăşeşte 40 dB. În modul de funcţionare “Noapte” – 26dB;
  • Sistemul este destinat pentru funcţionarea pe termen lung, cu o temperatură a aerului ambiant variând între +5 şi +35 ° C, şi o temperatură exterioară cuprinsă între -25 ° C (cu funcţia “PREÎNCĂLZIRE” -30 ° C) şi +45 ° C
  • Perioada de viaţă declarată de producător – 10 ani;
  • ПPeriodicitate de mentenanţă – o dată la 2 ani.

Conținutul pachetului:

  • Sistemul de ventilare cu recuperator – 1 buc;
  • Pașaport tehnic – 1 buc;
  • Cutie și ambalaj – 1 buc;
  • Control de la distanță (telecomanda) – 1 buc.
  • Cablurile și elementele de conectare nu intră în pachet

Întreţinerea sistemului de ventilaţie se face periodic (cel puţin o dată la 2 ani), şi constă în curăţarea prafului şi murdăriei de pe suprafaţa ventilatoarelor şi a schimbătorului de căldură.

Mod de depozitare

A se păstra recuperatorul în ambalajul original, la o temperatură cuprinsă între 0°C până la + 40°C şi o umiditate relativă de până la 80% (la t = 25°C).

Transportarea

Transportul sistemului se va face în poziţie verticală, în cutii speciale de ambalare pentru 4 unităţi. Înălţimea maximă – 2 cutii. Transportul de mărfuri în cutii de ambalaj individuale trebuie să se facă într-o poziţie orizontală. Înălţimea maximă – 2 pachete.

Garanţia producătorului

Garanția pentru sistemul de ventilare cu recuperare de căldură «PRANA» va fi efectuată prin prezenţa paşaportului tehnic al produsului cu seria de producţie şi prezenţa fizică a recuperatorului «PRANA». Unităţile care nu au serie de producţie vor fi considerate produse contrafăcute, şi nu vor beneficia de garanţie.

Garantăm LIPSA UMEDITĂȚII ȘI MUCEGAIULUI în casa TA!

Obține consultație gratUIT!