Cea mai bună soluție – Recuperator PRANA

Sistem de ventilare de alimentare si evacuare Prana in Moldova.

Recuperatorul PRANA este un sistem de ventilare de alimentare si evacuare in Chisinau (fluxul și evacuarea se produc simultan fără amestecarea fluxurilor de aer), realizate într-o carcasă din plastic ABC de calitate alimentară, folosind un schimbător de căldură de cupru extrem de eficient – un recuperator de aer. Folosind acest sistem, aerul contaminat cu microelemente de praf și fum este îndepărtat din cameră. În același timp, aerul curat și proaspăt de pe stradă este furnizat camerei. Aerul de evacuare și furnizarea trece prin diferite canale și nu se amestecă. În procesul de ventilare are loc transferul de căldură intercanal, care asigură eficiența energetică a sistemului în orice moment al anului. Iar confortul în cameră va fi asigurat prin ajustarea cantității de aer îndepărtat și de intrare.

Nu uitați că atunci când alegeți o ventilație de alimentare obișnuită in Moldova, camera se răcește în timpul sezonului de iarnă. Dar acest lucru poate fi evitat dacă alegeți un sistem cu recuperare. Când aerul cald de evacuare trece prin acest sistem, acesta își transferă căldura prin pereții schimbătorului de căldură în aerul rece de pe stradă. Datorită sistemului de ventilație – recuperatorul Prana – coeficientul de recuperare a căldurii atinge 91%. Una dintre cele mai importante condiții pentru obținerea de aer proaspăt de înaltă calitate de la PRANA este absența filtrelor. Acest lucru vă permite să obțineți aer cu un coeficient al calității energiei a aerului de la 95 la 97%.

Cea mai bună soluție este recuperatorul PRANA!

La dezvoltarea sistemului de ventilatie de evacuare in Chisinau a recuperatorului PRANA, obiectivul principal a fost maximizarea conservării proprietăților energetice ale aerului. În plus, a fost necesară utilizarea aerului cald cât mai eficient posibil, motiv pentru care a fost instalat aici un schimbător de căldură extrem de eficient – un recuperator de căldură. Refuzul de a instala un filtru în acest sistem de ventilație a făcut posibilă maximizarea calității aerului, deoarece filtrul dă deionizarea aerului și devine o sursă de contaminare biologică. Având în vedere că aerul este o materie subțire care nu poate fi îmbunătățită, dar este încă necesară „dezinfectarea”, dezvoltatorii recuperatorului PRANA au folosit materiale, soluții tehnice și tehnologii care păstrează proprietățile naturale ale materialelor. Drept urmare, a fost posibil să se creeze un sistem de ventilatie in Moldova care să vă permită să obțineți aer curat cu dezinfectare activă, iar acest lucru menținând toate componentele sale energetice, inclusiv compoziție ionică și energii subtile.

Cel mai important este aerul pentru energie, cum ar fi pe stradă, care, la rândul său, vă permite să creați confort în spații, cu volume semnificativ mai mici de schimb de aer. Conservarea eficientă a energiei. Se știe că ventilația „acceptabilă” „mănâncă” până la 30% din bugetul pentru încălzire, iar vara – până la 70% din costurile de aer condiționat. Prin utilizarea unui sistem de recuperare eficient – un recuperator de căldură – costurile de climatizare sunt reduse semnificativ (cu mult!). Clima interioară sănătoasă – pereți fără ciuperci, ferestre uscate.

Adesea auzim: avem nevoie de el ca de aer … și nu înțelegem asta nicăieri fără aer Prin urmare, soluția problemelor de ventilație, ca viață și moarte, a fost întotdeauna, este și va fi relevantă. Este clar că, dacă vrem să trăim sănătos și să fim fericiți, este necesar să ne „maturizăm”, de fapt, în fiziologia menținerii imunității. Rețineți că, în principiu, corpul nostru nu necesită atât de mult: aer natural, de calitate energetică, apă curată și alimente sănătoase. Ventilatie de alimentare si evacuare in Chisinau este o opțiune pentru soluționarea problemelor de ventilație ținând cont de fiziologia respirației și, în primul rând, din cauza conservării componentelor energetice ale aerului. 

Metoda modernă de conservare a energiei – recuperarea căldurii

Astăzi, recuperarea devine din ce în ce mai populară (în engleză, recuperare înseamnă primire inversă). Folosind acest proces, folosind un recuperator de căldură, puteți economisi cu ușurință până la 91% din căldura pierdută cu ventilația. În plus, în perioada de vară este posibil să economisiți în mod semnificativ „răcoarea care dă viață” aerului de aer condiționat, care este deja benefic de două ori: păstrând „răcoarea”, putem livra aer de aer de câteva ori mai puțin puternic (economisind echipament), mai târziu – economisind energie în timpul funcționării sale (recuperator PRANA consumă în medie până la 30 W * oră)..

În perioada tehnologiei ferestrelor „din plastic”, mulți rezidenți, prin experiența personală amară, au fost familiarizați îndeaproape cu problemele alergiilor, astmului și altor boli asociate sistemului respirator. Mai mult, situația este agravată de faptul că nu numai oamenii sunt bolnavi, ci și camerele în sine, în care mucegaiul și ciupercile apar pe pereți. Este clar că a trăi în astfel de spații devine foarte nociv, adesea mortal, pentru sănătatea noastră. Asociat problemelor bolii cu ventilația, apare în mod natural întrebarea: care ar trebui să fie ventilația „corectă” și care sisteme de ventilație, care recuperatorii pot rezolva problemele în esență, oferindu-ne aer de calitate? Răspunsul la această întrebare este fără echivoc: cea mai bună soluție la problemele de mai sus este astăzi este ventilatie de alimentare in Moldova descentralizată cu flux direct, cu recuperare de aer. Puteți cumpara sau comanda sistem de ventilatie de alimentare si evacuare numai de la noi!

Componentele care fac recuperatoarele PRANA cele mai bune:

 • păstrarea calităților naturale ale aerului și umplerea camerei cu aer prana;
 • schimbător de căldură din cupru – recuperator de căldură. Cuprul este un antiseptic natural care previne acumularea de bacterii în interiorul modulului de lucru. În plus, este un material cu un coeficient ridicat de conductivitate termică, care nu ruginește și nu se deteriorează;
 • absența absolută a filtrelor, care se reduce la întreținerea zero și costul consumabilelor;
 • dimensiuni compacte, datorită cărora se observă doar grilul de ventilație, deoarece întregul modul de lucru și recuperatorul sunt ascunse în grosimea peretelui;
 • ușurință de instalare. Specialiștii vor instala un recuperator de aer în 2 ore fără reparații;
 • economii semnificative de energie;
 • ușurință de întreținere;
 • sistem simplu de control cu telecomandă sau comutator de reostat;
 • absența zgomotului care poate fi obținut prin transferul recuperatorului în modul de noapte;;
 • asigurarea calității;
 • prețuri accesibile și corecte pentru recuperatorii cu un raport calitate-preț competitiv
 • flux și evacuare simultană;
 • în modelele din seria de uz casnic, cantitatea de intrări prevalează peste capotă pentru a preveni tirajul din spate;
 • recuperatorul PRANA din cameră face față perfect SINGUR, în timp ce compensează funcționarea conductelor de evacuare din bucătărie și din baie. În timp ce aerisirile, pentru a evita otrăvirea cu produse de ardere, este necesar să fie de două pentru o cameră.

Garantăm LIPSA UMEDITĂȚII ȘI MUCEGAIULUI în casa TA!

Obține consultație gratUIT!